Arrangeren: ww arrangeren
(arrangeerde enk ovt; heeft gearrangeerd volt deelw)

1. Ordenen, rangschikken,
indelen,

2. Bewerken,

3. Organiseren, regelen.

 

Copyright © RiArrange 2009.

„Ik heb gemerkt dat zij een eerlijke en persoonlijke benadering op prijs stellen. Dit betekent dat ik tijdens het kennismakingsgesprek met uiterste best doe om een goed beeld te krijgen van het bedrijf waarvoor ik aan de slag ga. Ik vind het prettig om ‘kijkje in de keuken’ te nemen”, legt Ria uit. „Stijl en kleurkeuze moeten immers aansluiten bij de filosofie en het dienstenpakket van de onderneming. Uitgangspunt is het logo, want dat vormt de basis voor het ontwerp van de totale huisstijl. Indien gewenst krijgt de opdrachtgever de keuze uit meerdere ontwerpen. Ook een huisstijl heeft onderhoud nodig en daarom zie ik het als een uitdaging om aan een bestaande huisstijl een wat meer actuele uitstraling te geven.”
„Daarnaast ontwerp ik brochures en flyers voor bedrijven, winkeliers en verenigingen. Mijn opdrachtgevers komen zowel uit de zakelijke als de particuliere sector. Mensen kunnen namelijk ook bij mij terecht voor het ontwerp van een originele trouw- of uitnodigingskaart. Ik zie het als een echte uitdaging om de vormgeving van een magazine voor mijn rekening te nemen. Voor elk door mij gemaakt ontwerp kan ik de complete lay-out, inclusief de drukklare aanlevering, verzorgen. Ook word ik regelmatig benaderd met het verzoek om de vormgeving te verzorgen van jaarverslagen en periodieken.”

„Bedrijven die tijdelijk behoefte hebben aan ervaren DTP-er of Grafisch Vormgever kunnen eveneens een beroep op mij doen. Als freelancer heb ik de mogelijkheid om flexibel met verzoeken om ondersteuning om te gaan.”
Het vestigingsadres van RiArrange is Schapedrift 84. Uitgebreide informatie is te vinden op de website www.riarrange.nl. Het bedrijf is telefonisch bereikbaar via 06-44726670 en via e-mail: ria@riarrange.nl.

terug

download artikel Het Kompas - 1 september 2011

Lees ook:
RiArrange ontwierp het nieuwe logo voor AnnoNu
RiArrange in de Vonk - November 2010